Menjadors Escolars

Servei de Cuina in Situ natural i casolana, d’acord amb la dieta mediterrània i on els principals ingredients són:

˜ La qualitat dels productes
˜ La formació interna del nostre equip

 

Objectius

˜ Oferir i fomentar el consum d'una dieta equilibrada, saludable i de qualitat,

      aportant els nutrients necessaris per a la activitat diària dels infants.

˜ Que els nens i nenes gaudeixin plenament de l’estona del menjador.
˜ Descansar i esplaiar-se, promoure l’adquisició d’hàbits, valors i actituds positives.

Recepta del mes

 

PASTÍS DE CIRERES

 

Ingredients: 100 grams de farina, 100 grams de sucre, 100 grams de mantega, 2 ous, 1 cullerada petita de llevat, 250 grams de cireres.

 

Preparació:

Separem les clares i les muntem a punt de neu.
Remenem els rovells amb el sucre fins que quedi ben mesclat.
Passem la farina i el llevat pel garbell i ho mesclem bé amb el sucre i els rovells d'ou.
Desfem la mantega al punt (que no estigui massa líquida) i li afegim.
Al final afegim les clares a punt de neu i remenem a poc a poc.
En un mollto hi posem una mica de mantega i hi afegim la massa.
Pre escalfem el forn a 180-200 graus.
Quan la massa faci 5 minuts que està al forn, afegim les cireres (sense òs) i ho deixem uns 20 minuts fins que veiem que el pastís està daurat.
Per sobre el pastís de cirera podem afegir sucre glass.

Contacte

C/Moli de la Torre, 171
08915 Badalona

Telèfon: 609448638

@: eumaserveis@hotmail.com

Membre de:


Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© EUMASERVEIS ESCOLARS, S.L.